MENÜ

2022 IBAKTECH İSTANBUL Fuar’ındaydık!

Mart 23 2022 Fuarlar

2022 IBAKTECH İSTANBUL Fuar’ında sektör profesyonelleri ile bir araya geldik!  

10 – 13 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen IBAKTECH İSTANBUL Fuar’ında sektör profesyonellerini bir araya getirerek, ziyaretçilerimize unutulmaz bir fuar deneyimi yaşattık! 

İstanbul’da gerçekleşen 13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı IBAKTECH, Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen üreticileri ve tüketicileri uluslararası platformda buluşturdu. Dünya’nın ikinci büyük fuarı olma özelliği taşıyan organizasyon, 27 bin metrekarelik alanda 4 gün boyunca özellikle katılımcı firmalar açısından ticari iş birlikleri ve sektörün gelişimi yönünde büyük katkılar sağladı. Ambalaj makinelerinden çikolata ekipmanlarına, ekmek pasta ve unlu mamullerden, dekor malzemelerine kadar birçok ürünün sergilendiği fuarda, ulusal ve uluslararası birçok ticari iş birliği de tek çatı altında buluştu. 

Tarım Gelecekte

Tarım Gelecekte başlığı altında standımızda gerçekleşen söyleşilerimizde, sektörün öncü ve değerli isimlerini bir araya getirdik. Ziyaretçilerden oldukça yoğun ilgi gördüğümüz standımızda, yepyeni bir uygulama olan dikey tarım uygulamasını da IBAKTECH’te duyurma fırsatı yakaladık. 

Tadına Doyulmaz Lezzetler

Özmen Un Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erhan Özmen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Oğuz Özmen, Hışvahan Butik Otel Restoran’ın kurucusu Sn. Mine Özmen, fuar süresince usta şefler tarafından hazırlanan baklava, pizza, çeşitli fırıncılık ürünleri ve tadına doyulmaz lezzetler ile gelen ziyaretçileri ağırladılar.

Sektörün Öncü İsimleriyle Bir Aradaydık

Fuar süresince “Tarım Gelecekte” kapsamında gerçekleşen söyleşilerimiz, Özmen Un Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. İpek Özmen Develi moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Habertürk / Gazeteci Fatih Altaylı, Baskı Müzesi kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, TV programcısı Sedef İybar, Karaköy Güllüoğlu kurucusu Nadir Güllü, Bulguroğlu Baklava kurucusu İsrafil Kartal, Çelebioğlu Baklava kurucusu Mehmet Çiftçi, Baklavacı Mehmet Yıldırım kurucusu Mehmet Yıldırım gibi sektörün öncü isimleri, sektörün geleceği hakkında görüşlerini sunarken, keyifli anılarını da izleyicilere aktardılar. 

Aynı zamanda Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Fatih Metin, Toprak Mahsülleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Ahmet Güldal gibi önemli isimleri ağırladığımız standımızda Umut Karakaş, Pınar İshakoğlu, Aylin Yazıcıoğlu, Muhsin Ertürk, Claudio Chinali, Eyüp Kemal Sevinç ve daha birçok kıymetli şef ve ünlü isimler Özmen Un olarak standımızın ziyaretçileri arasındaydı. 

Güney Marmara Hububat Değirmeni Projesi 

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erhan Özmen, gelecek yıllarda faaliyete geçirecekleri Güney Marmara Hububat Değirmeni Projesi’ni IBAKTECH Fuarı’nda duyurdu. Fuar ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Erhan Özmen, organizasyonun oldukça başarılı geçtiğini, çeşitli platformlarda pazarlama faaliyetlerini sürdüreceklerini ve sektöre katkı sağlamaya devam edeceklerini de ifade etti.


Paylaş:

E-Katalog

Güncel ürün kataloğumuz için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.

İndir

Tarifler

Anadolu’nun tahıl ve tohum mirasını sanata dönüştüren en değerli tarifleri incelemek için tıklayınız.

Tariflere Git
Sıkça
Sorulan
Sorular
Detaya Git