MENÜ

Gastromasa London Konferansı’na Katıldık!

Haziran 03 2024 Fuarlar

28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde Londra’da gerçekleşen Gastromasa London Konferansı’na katıldık ve bu muhteşem etkinlikte harika insanlarla tanışma fırsatı bulduk. Gastronomi dünyasının önde gelen isimleri ile bir araya geldik. Bu konferans, gastronomiye ilgi duyan herkes için bir ilham kaynağı oldu.


Gastromasa, dünya çapında tanınan bir marka haline geldi. Türkiye'nin tanıtımında öncü bir rol üstlenen Sözen Grup, CEO'su ve Gastromasa'nın kurucusu Gökmen Sözen başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özmen Un olarak, böyle bir organizasyonun destekçisi ve sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlerleyen yıllarda da Gastromasa başta olmak üzere Türk gastronomi kültürünü dünyaya tanıtan organizasyonları gururla ve heyecanla desteklemeye devam edeceğiz.


Gastronomi dünyasının en önemli isimleriyle bir araya gelmek ve bu değerli deneyimi paylaşmak bizim için büyük bir onur oldu. Gastromasa London Konferansı'nda yaşadığımız bu eşsiz deneyim, gelecekteki projelerimiz ve işbirliklerimiz için bize ilham verdi.

Paylaş:

E-Katalog

Güncel ürün kataloğumuz için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.

İndir

Tarifler

Anadolu’nun tahıl ve tohum mirasını sanata dönüştüren en değerli tarifleri incelemek için tıklayınız.

Tariflere Git
Sıkça
Sorulan
Sorular
Detaya Git