MENÜ

Özmen Un Artık Her Sofrada!

Ağustos 06 2021 Genel

Covid 19 ile birlikte evlerde ekmek yapmak aileyi bir araya getiren çok özel etkinliklerin başında. Google tarafından yapılan bir araştırmaya göre salgın döneminde internette en çok ekmek ve un konuları aranmış. Gerek profesyonel işletmelerde gerekse evlerde yapılan ekmeklerin en önemli hammaddesi olan un için gıda güvenliği daha önem kazanmaya başladı. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erhan Özmen’e uzun zamandır nihai tüketicilerden ve sektörden istekler geliyordu. Biz de gelen isteklere kayıtsız kalamadık. Özellikle de böyle bir dönemde  kurduğumuz endüstri 4.0 değirmenden elde ettiğimiz dünyanın en güvenilir unlarını halkımız ile paylaşmak istedik. Dünyanın en gelişmiş gıda güvenliği BRC yönetim sistemi ile el değmeden ürettiğimiz  unlar % 100 gıda güvenliği ile sofralara taşınacak. Halihazırda bu sistem dünyada çok az fabrikada var. 

Özmen Un olarak Gaziantep’de yaptığımız endüstri 4.0 teknoloji un fabrikasında inovatif, fonksiyonel unlar geliştiriliyor. Bilimsel çalışmalarla birlikte yürütülen üretimlerde hem lezzetli hem de sağlıklı unlar üretiliyor. Özmen Un; şimdi kişiselleştirilmiş unlar ile un sektöründe inovatif bir çalışmaya da imza atıyor. Türkiye’de bir ilk olan çalışma ile tamamen sizin markanıza ait kişiye özel  un yapılıyor. 

Bir baklava dilimi ya da bir ekmek dilimi hayal edin; unu size özel, mayası size özel, lezzeti sadece size özel ve başka hiç kimsede yok. Türkiye’de ilk defa Özmen Un tarafından üretilen unlar ile herkes kendi markasında zanaatkarlığını büyütebilecek.  Hayalinizdeki ekmek, pasta, börek gibi tüm ürünler Özmen un ile şimdi çok daha kolay olacak. 

Türkiye’nin yenilikçi un markası Özmen Un Gaziantep’de yaptığı  endüstri 4.0 teknoloji un fabrikası ile  gıda güvenliğinde ulaşılabilecek en son noktayı sunuyor. Anadolu’nun en özel buğdayları, dünyada çok az un fabrikasında yer alan teknoloji ile temizlenerek una dönüşüyor.  Kaliteli un için gerekli olan iyi kalite buğdayları özenle seçen teknoloji aynı zamanda dünyada çok az fabrikada mevcut olan piling temizleme sistemiyle buğdayları temizliyor.  Doğadan gelebilecek birçok yabancı madde ve zirai kalıntılar bu üstün teknoloji sayesinde temizlenirken, buğdayın kabuk soyma işleminde fire en aza indiriliyor. Buğdayın sahip olduğu tüm vitamin ve mineraller bu sayede una geçiyor. Bu sistemle artık evlerimizde korkmadan,  çok daha güvenli ve sağlıklı ekmekler yiyeceğiz. 

Bu güne kadar profesyonellerin tercihi olan Özmen Un’un şimdi  sarı un, pidelik un, pastalık, böreklik un ve irmik ile daha önce tadına varmadığınız bir çok lezzeti evlerimize  taşıyor. Hem yapması kolay hem de lezzeti olağanüstü. Daha önce ekmek yapmamış biri bile Özmen Un’un unlarıyla çok rahat ekmek yapabilir. Yoğurması, pişirmesi kolay; tadı lezzetli çünkü tarladan gelen yabancı bitkilerden tamamen arındırılmıştır. 

Ülkemizin, unlu mamuller dünyasına  değer katmak üzere pek yakında tüm ev içi  ürünlerimiz satış noktalarında olacak. Öncelikle bazı süpermarket ve internet satış siteleri ve devamında da tüm süpermarketlerde olmayı hedefliyoruz. 


Paylaş:

E-Katalog

Güncel ürün kataloğumuz için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.

İndir

Tarifler

Anadolu’nun tahıl ve tohum mirasını sanata dönüştüren en değerli tarifleri incelemek için tıklayınız.

Tariflere Git
Sıkça
Sorulan
Sorular
Detaya Git