MENÜ

Özmen Un FSUMMIT Antalya Zirvesinde İlgi Odağı Oldu!

Mart 01 2022 Fuarlar

Sözen Organizasyon tarafından düzenlenen 2022 FSUMMIT Antalya, gastronomi ve turizm profesyonellerini, otel işletmecilerini, ulusal ve uluslararası şefleri, yerli ve yabancı yatırımcıları bir araya getirdi. 41 ayrı panelde, 165 sektör profesyonelinin konuşmacı olarak yer aldığı organizasyonda; ünlü şefler, yazarlar, içerik üreticileri ve sektör işletmecileri turizmin geleceğini, gastronominin gelecekteki trendlerini, tatilcilerin otel beklentilerini, turizmin sürdürülebilirliği gibi birçok önemli konuda fikir alışverişinde bulundu.  

22-23 Şubat tarihlerinde Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşen zirve de ÖZMEN UN olarak biz de yerimizi aldık. Etkinliklerin, ürün tadımlarının yer aldığı organizasyonda çeşitli tariflerin ikram edildiği standımız; katılımcılar, misafirler ve konuklarımız tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Etkinliğin ikinci gününde ise Özmen Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Oğuz Özmen, Hışvahan olarak tecrübelerimizi ve un sektörü hakkında bilinmeyenleri dinleyicilere aktardı. 

İki gün boyunca keyifle geçen organizasyonda birbirinden kıymetli şefler, gazeteciler, gastronomi öncüleri standımıza konuk olurken, Belkıs Unumuz ile yaptığımız lezzetli kruvasanlar misafirlerimize ikram edildi. Yalnızca kruvasan değil, uluslararası bir marka olan Eataly’nin şefleri de standımızda İtalyan pizzasını lezzet severlerle buluşturuldu. Pizza yapımı için özel olarak ürettiğimiz RENATA Pizzalık Un ise şeflerden büyük ilgi gördü. 

Antalya’da düzenlenen ulusal ve uluslararası FSUMMIT Zirvesi’nde ülkemizin ve dünyanın önde gelen otel restoran yatırımcıları, şefler, F&B yöneticileri, yemek yazarları ve gazeteciler ile gelecek hububat değirmenciliği, markalara özel un üretimi gibi konular masaya yatırıldı. Fuar süresince ürünlerimizi sektör ile buluştururken, gelecek planlarımız için de endüstrinin tüm paydaşlarıyla verimli toplantılar gerçekleştirdik. 

Paylaş:

E-Katalog

Güncel ürün kataloğumuz için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.

İndir

Tarifler

Anadolu’nun tahıl ve tohum mirasını sanata dönüştüren en değerli tarifleri incelemek için tıklayınız.

Tariflere Git
Sıkça
Sorulan
Sorular
Detaya Git