MENÜ

Özmen Un ile Tatlı Buluşmalar - Ankara

Kasım 29 2021 Fuarlar

TATLI BULUŞMALAR ANKARA’DA TADI DAMAKTA BIRAKAN ANILARLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olan Özmen Un, ‘’Tatlı Buluşmalar’’ etkinliği ile Anadolu’yu hız kesmeden dolaşmaya devam ediyor. Yarım asrı geçen süredir sektörü ve sektör profesyonellerini bir araya getiren Özmen Un, 19 Kasım tarihinde Türkiye’nin önde gelen zanaatkârları, baklavacıları, ustaları ve sektör profesyonellerini Ankara Hilton Garden Inn Otel’de ağırladı. 

Tatlı Buluşmalar, Başkent’te sadece tatlıcıları değil, fırınları, pastaneleri, un tedarikçilerini ve Ankara’ da yaşayan cemiyet hayatının öncü isimlerini de ağırladı. Tirilye Restoran sahibi Süreyya Üzmez, ANGİAD Başkanı Serhan Yıldız, Dünya Gazetesi Ankara Temsilcisi Ferit Parlak ve Yeni Birlik Gazetesi Ankara temsilcisi Neşe Berber gibi değerli basın mensuplarını da organizasyona katılırken, TABADER, Ceviz Üreticileri Derneği, Başkent Pastacılar Derneği’ de sektör paydaşları olarak Tatlı Buluşmalar programına katıldı.

“Üreticimizi asla unsuz bırakmayız”

Türkiye’nin dört bir yanında sektör profesyonellerini ağırlayan organizasyonun Ankara Programında Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Özmen, Başkan Yardımcısı Oğuz Özmen konuşmalarıyla katılım gösterirken, Yönetim Kurulu Üyesi İpek Develi’de konuklarla ilgilendi.

Tatlı Buluşmalar sadece un üreticilerinin değil, un mamulleri üreten tüm markalarının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Klasikleşen bir program ile konukları özel olarak ağırlandığı organizasyonda Özmen Un Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erhan Özmen, son günlerde yaşanan ekonomik dalgalanmalara yönelik olarak, “Tarım ve gıda, Türkiye’nin köklü endüstrilerindendir. Ne olursa olsun işimizin başındayız. Gerek yurt içinde gerekse ihracat ile sektöre ve memleketimize katkı sunmaya devam edeceğiz. Üreticimizi asla unsuz bırakmayız” diyerek sektöre güven verdi.

Amacımız Anadolu’nun tarım mirasını ileri teknoloji ile buluşturmak.

Endüstri 4.0 ile un fabrikamızda 20 mühendisle 43 çeşit un ürettiklerine dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Oğuz Özmen, ‘’Amacımız zanaatkârlıkları destekleyen, onların işlerini kolaylaştıran ve elbette lezzete lezzet katan unlar üretmek. Amacımız geleceğin gıdaları için Anadolu’nun tarım mirasını ileri teknoloji ile buluşturup sağlıklı unlar üretmek’’ diye belirtti.

Sektör profesyonellerinin ağırlandığı Ankara “Tatlı Buluşmalar” etkinliğinde Türkiye’nin önde gelen baklava markalarından Çelebioğlu Baklava’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiftçi, Bulguroğlu Baklava Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Kartal, hem ürünleriyle hem de deneyimleriyle baklavacıların yanında yer alıp gelen soruları yanıtladılar. 

Yarım asra varan değirmenci bir ailenin 3. kuşak temsilcisi olduğunu söyleyen Erhan Özmen “Ülkemize yapılacak en büyük fayda güçlü markalar yaratarak Türkiye’den dünyaya baklava pazarını büyütmek” diyerek bir kez daha sektörün gücüne dikkat çekerken, gelecek hedefleri üzerine de tüyolar verdi.

‘’Tatlı Buluşmalar Türkiye’nin Dört Bir Yanını Gezmeye Devam Ediyor’’

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşmeye devam eden “Tatlı Buluşmalar” etkinliği; Özrize Gıda, Ertürk Çikolata, CS Anadolu Pastacılık, Yeni Birlik Gıda, Atom Pastacılık, Mayacı Gıda ve Zararsızlar Gıda gibi bölge bayilerine plaketlerin verilmesiyle son buldu. Bir sonraki Tatlı Buluşmalar programı 10 Aralık tarihinde Samsun ’Sheraton Grand Otel’ de gerçekleşecek. 


Paylaş:

E-Katalog

Güncel ürün kataloğumuz için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.

İndir

Tarifler

Anadolu’nun tahıl ve tohum mirasını sanata dönüştüren en değerli tarifleri incelemek için tıklayınız.

Tariflere Git
Sıkça
Sorulan
Sorular
Detaya Git