MENÜ

Tarım ve Gıdanın Geleceği IBAKTECH'te Buluşuyoruz!

Şubat 07 2022 Fuarlar

Yarım yüzyılı aşkın bir süredir Anadolu’nun tarım mirasına teknolojiyi entegre edip Endüstri 4.0 değirmende tahılı una dönüştüren Özmen Un Ibaktech’te tarımın geleceğini endüstriyle buluşturuyor. 

Sektörde birçok ilke imza atan Özmen Un, Gaziantep’teki Avrupa’nın sayılı karanlık değirmeninde fonksiyonel unlar da dahil olmak üzere gıda endüstrine ivme katan, zanaatkarlıkları destekleyen ürünleriyle sektörün öncüsü olmaya devam ediyor.

Ibaktech buluşmaları sadece sektör için değil ihracat hedefinde gıdanın payını artırmak olan ülkemiz için de önemli bir buluşma noktası. Bu anlamda   tüm çalışmalar Anadolu’nun tarım mirasını dünya pazarı ile buluşturmak üzerine kurulu.

İklim krizi; tarım ve dolayısıyla gıdanın en önemli sorunlarından. Gelecek; tarım ve  teknolojinin ahenkle buluştuğu Tarım 5.0 ile mümkün olacak biliyoruz. Özmen Un olarak sektörün geleceğine katkı sunacak; ufuk açıcı, ilham veren, cesaretlendiren konuşmaları “Zamanın Tadı” başlıklı sohbet programında sizlerle buluşturacağız.

Geçmiş Ibaktech programlarımızda; Rafet İnce, Hazer Amani, Aydın Demir gibi pek çok önemli ismi konuk ettik birlikte tadına doyulmaz lezzetler ve anılar yarattık. Türkiye’nin en kıymetli baklavacıları, sektörün paydaşları, ödüllü ekmek ustaları Muharrem Arıcı, Köksal Durum, Fırıncılar Milli Takımının değerli üyeleri, Kara Fırın gibi lider markalar, unlarımız ile kendilerine özel ürünleri pişirip dostlarımızla paylaştı. 

Ibaktech’e hem içerik olarak hem de tasarım anlamda yön verirken yerli ve yabancı misafirlerimizle gıdanın geleceğine olan inancımızı paylaştık. Ibaktech kapsamında fuarda standı olan sektörün tüm paydaşlarıyla günaydın diyerek günü karşıladık, kahveye gittik, baklavamızı paylaştık. Makinacılar, hammaddeciler, hizmet sunanlar biliyoruz ki her biri Türkiye gıda endüstrisinin dünya ile buluşmasında çok önemli.

Bu yıl pandemi esnasında biriktirdiğimizi özlem ve heyecanlarımızla yola çıktık. Çok heyecanlı ve meraklıyız. Birbirinden değerli konuşmacı ve atölyelerle gıda ve tarımın geleceğine katkı sunmak için hazırlanıyoruz. Sanal gerçeklik, fonksiyonel gıdalar, metaverse agriculture, metaverse food, agro turizm her biri bizim için olduğu kadar sizin için de heyecanlandıran konu başlıkları. Gelin birlikte konuşalım, yeni tatlar, keyifli anılar biriktirelim. Türk gıda endüstrisinin geleceğine umudumuzu yineleyelim.

10-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak sohbet programlarımızda sizleri de konuk etmekten mutluluk duyacağız. 


Paylaş:

E-Katalog

Güncel ürün kataloğumuz için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.

İndir

Tarifler

Anadolu’nun tahıl ve tohum mirasını sanata dönüştüren en değerli tarifleri incelemek için tıklayınız.

Tariflere Git
Sıkça
Sorulan
Sorular
Detaya Git